Friday, 20 September 2013

I MISS MY PRINCESS SO MUCHHHHH :'(


Assalamualaikum :) Hi kawan kawan^^ akuu kann sebenarnyaa rinduu dengan princess princess akuu. rinduu nak ketawe same same, tengok movie same same, pegi terawih same same, iftar same same, stay same same, beli barang semua samee. Aku tahuu kite semua takkan macam tuhh lagi kann. Yee ni semua puncaa akuu. kalau tak kann jadi macam ni punyaa. puncaa segala galanyaa dari akuu.  Ya Allah rinduunyaaaaaa :'( Gambar gambar tuhh semua tinggal kenangan jea kann? Intan dahh anggap aku ni musuh diaa. waniee tegur akuu punn takk. Hmm sokayy tak tak kesahh, sbb aku tahu ni salah akuu. 















Rinduuu korangg sangat sangat intan, wanie, zehan, and noliee. Aku mintakkmaaf sangat ape yang berlakuu. Aku tahu KITE takkan macam duluukann? Tapee aku terime semua ni sbb aku tahu ni semua salah akuu. sokayy. Aku selalu doa kan yang terbaik untuk korangg. Aku rasa korang boleh cari kawan yang lagibaik dari akuu. aku tahu aku ni menyusahkan korang, selalu sangat. Better aku blaa dari korang. Hmm :/ Malas dahh nak ingat, kalau ingat buat sakit kepale jeaa. Takecaree tauu. lepas ni dahh takde sapee lahh siap lambat kalau keluar lagi kann :') Takde sapee selalu nak buat korang marahh. Akuu tahu aku ni annoyingg ^^Study hard k princess princess sekaliann ^^ Good luck spm, aku selalu doakan korang :) OkeyyByee, Assalamualaikum :)

Sunday, 16 October 2011

[ intan najwa ali ]


 
 sayang ! !  happy birthday  .
may Allah bless you always 
and aku doa kan kau and apis
kekal :))
 aku harap kau jangan la dngar mlot
mlot dak dak klas lain  .
pasal apis .
 aku tak nak tngok korang gaduhh lagi okeyy ! !
:)) 

Monday, 10 October 2011

EVA NATASYA :)

 yeahhh ! ;) knal tak sape ny mesti tak knal kann .. haha :) ny EVA NATASYA , dia ny akak aku tau . :) dia baekk sangatsngat . comel plak tuhh . wahh wahhh .:) dia bdak SAB . stay kat BBU .cantekk kann . haha mesti la . sayangg akak EVA NATASYA :)